[O2] FL - ASO mnie dziś roz$@!%@$%! ...ło

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gruto
    L&K
    S_OCP Member
    • 2007
    • 1262
    • Octavia III (5E3)
    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

baca10, mówisz poważnie ............rybnik każą mijać 100 kilometrowym łukiem :twisted:

Komentarz

• baca10
      RS
      • 2009
      • 6225

Zamieszczone przez gruto
      baca10, mówisz poważnie ............rybnik każą mijać 100 kilometrowym łukiem :twisted:
      Miałam troche przejsc z ASO na slasku,wiec wiem co mowie, w rybniku było najlepiej

Komentarz

• edzio
        Classic
        • 2011
        • 11

Tydzień temu zakupiłem 3 letnią O2 z silnikiem 105km 1,9TDI kombi.Postanowiłem sprawdziś po kolei stan płynów ,pasków itp.Auto ma nie całe 160tysi.Było serwisowane we Wrocku w autoryzowanym serwisie bo pochodzi z floty nie podam jakiej firmy.Ku mojemu ździwieniu pasek rozrządu był nie oryginał Continental a przy 117tys km założyli natańszą podróbkę DAYCO która nie jest zła ale wydaje mi się że autoryzowany nie powinien zakładać tak ważnych części w zamienniku.Podejżewam też że faktura była na pasek wystawiona na oryginalny .
        EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737

Komentarz

• eroberto1
          Rider
          • 2010
          • 350

Ja ostatnio do ASO wykonałem tylko tel i tyle mi wystarczyło.... Padniety czujnik parkowania tył, średni koszt wymiany 800zl, średni czas wymiany 3h...dwóch lewych rąk do takich prac po poczytaniu forum zalatwilem temat w 20 minut za 80zl w sumie ... a satysfakcja bezcenna
          2.0 TDI BKD http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39508

Komentarz

• MIRENTO
            Classic
            • 2011
            • 18

Big, Gdzie w Lublinie serwisujesz w Żaglu czy u Danelczyka ja na przeglądzie po 1000 lpg u tego drugiego gdzie kupowałem autko jednak dwukrotnie mi "miszcz' od gazu ustawił za ubogą mieszankę i świeciła mi się kontrolka silnika, myślę ,że źle równiez mi ustawił przełączanie na gaz (po kilku metrach na zimnym silniku)Może w Żaglu jest lepszy gazownik.

Komentarz

Pracuję...